WORDS

Editorial: Time Machine

Vcházím dovnitř a do nosu mě praští závan nostalgie. Ohlížím se, za mnou nic. Skleněný dveře jsou jediným přirozeným zdrojem světla. Zářivky vydávají zvuky, je to tak strašně typický, v duchu se usměju. Po pravý straně vidím vrátnici, vrátný šilhá na jedno oko. Zdravím ho a on jen pokývá hlavou, jakoby moje přítomnost tady nebyla nic výjimečného. Vzduch mi připadá těžký, skoro až hmatatelný, pohlcuje mě.


Jarní Editorial: Zapomenuté skvosty

Zapomenuté skvosty.

Architektonické a přírodní.

V kombinaci se znovuobjevenými skvosty módními.

V našem jarním editorialu jsme se soustředili na splynutí nadčasového a zároveň v něčem netradičního oblečení s atmosférou vilové čtvrti na Babě a ve Střešovicích.


Cosmic Muses: Meet Anka



Tahle série rozhovorů je o múzách, které tvoří Cosmic Kids společně s námi. Inspirují nás nejen při focení, když na sebe obléknou naše outfity, ale komplexně. V životním stylu, v rozhodování, v mindsetu. Díky za všechny, které jsem díky Cosmic Kids potkala a za to, jak vnímáte sebe a svět. 


WOOL THERAPY

Není vlna jako vlna.

Asi nikoho z vás nepřekvapí, že vlna je náš největší crush. Není to s ní vůbec jednoduchý, ostatně jako to tak ve vztazích bývá, když se v nich ztrácíte a správně o ně nepečujete. Tohle berte jako takovou preventivní párovou terapii. Aby to tentokrát vyšlo bez přešlapů. Tak pojďte dál!